9. januára 2013

Kaviarňový recenzent: Café Dias Aupark Košice

Knižná kaviareň v najnovšom nákupnom centre Košíc so skvelou atmosférou. Dizajnom pôsobí príjemne. Veď kto by sa cítil zle v priestore obkolesenom toľkými knihami, toľkými príbehmi... 
Akonáhle sa usadíte, na stole vás čaká ozaj originálne spracovaný nápojový lístok s druhmi čajov a vín od výmyslu sveta a vyše 40 druhov káv.

Je ich tam naozaj požehnane, takže na svoje si príde každý labužník. Napr. káva India, Brazília, Kolmbia, Kostarika, Jamaica Blue Mountain, Mexiko, Etiópia, Papua-Nová Guinea, Indonézia, Peru Bio, Nikaragua, Havaj a Guatemala, ktorej chuť som mal tú česť spoznať. Väčšinu z nich si je možné zakúpiť na ich e-shope alebo priamo v predajni.

Po tom, ako sme sa usadili a vybrali si z toho krásne spravovaného nápojového lístka (sorry že ho toľko vychvaľujem, ale bol fakt cool, nabudúce odfotím) nás v priebehu zopár minút vyzvala príjemná slečna, čo sme si vybrali. Ja som si zvoli malú Guatemalu. O malú chvíľu sa vrátila spolu aj s našimi kávami (servírovanie na obrázku nižšie). Chuť vám opisovať nebudem, bola proste "váv" a ten zákusok, ktorý k nej dostanete sa doslova rozplýval na jazyku.


Ďalej už len spomeniem, že okrem klasickej hotovosti umožňujú aj platbu kartou. Hodnotím 9/10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára